Sari la conținut
Home » Abandonat de fosta familie, un cățel deprimat din adăpost a impresionat pe toată lumea!

Abandonat de fosta familie, un cățel deprimat din adăpost a impresionat pe toată lumea!

  • de

Abandonat de fosta familie, un cățel deprimat din adăpost a impresionat pe toată lumea!

Fosta familie nu a fost în stare să îi ofere atenția și dragostea necesară pentru un cățel!

Pentru Jordy, un cățel adorabil în vârstă de doar două luni, decizia fostei sale familii de a-l abandona într-un centru pentru animale i-a provocat o puternică depresie. Puiul se adaptase foarte bine alături de noua sa familie, când aceştia au decis dintr-o dată că nu-l mai doresc.

Acest lucru i-a produs un şoc emoţional şi l-a cufundat în depresie. Respingerea oamenilor l-a făcut să ajungă atât de bolnav, încât abia mai putea să mănânce sau să bea apă.

El nu a înțeles cu adevărat motivul pentru care a fost lăsat într-un mediu necunoscut, mai ales că nu făcuse nimic greșit.

Aşa că i-au împachetat toate jucăriile preferate şi culcuşul şi l-au lăsat la Carson Animal Shepherd din Gardena, California. Acest adăpost supraaglomerat are resurse limitate şi de multe ori trebuie să eutanasieze animalele dacă în câteva săptămâni nu se găseşte niciun doritor pentru adopţie.

Deşi iniţial a fost destul de confuz, Jordy şi-a dat curând seama că fusese abandonat de familia sa şi că nimeni nu se va întoarce după el.

Un cățel
Un cățel lăsat în adăpost de către fosta lui familie

Voluntarii din adăpost sunt foarte îngrijoraţi când îl văd că plânge până adoarme în fiecare seară. L-au pus pe lista pentru adopţii şi speră să-i găsească în curând o familie iubitoare.

Videoclipul de mai jos ne arată cu exactitate drama prin care un cățel adorabil a fost nevoit să treacă.

Imaginile de mai sus au fost postate în mediul online pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la deciziile anumitor persoane de abandonare a animalelor de companie, întrucât numărul acestor cazuri a crescut într-un mod îngrijorător.