Sari la conținut
Home » Abandonat de fosta familie din cauză că era „prea urât”, un cățel cunoaște pentru prima oară fericirea!

Abandonat de fosta familie din cauză că era „prea urât”, un cățel cunoaște pentru prima oară fericirea!

  • de
cățel

Fiecare creatură vie este demnă de bunătate. Şi fiecare câine merită o casă bună şi iubitoare.

Abandonat de fosta familie din cauză că era „prea urât”, un cățel cunoaște pentru prima oară fericirea!

Un motiv cu totul de neînțeles a făcut ca o cățelușă pe nume Nelly să ajungă pe străzi, ruptă dintr-o lume care îi oferea un trai decent. Acum, animalul de companie a ajuns să trăiască pe străzi, fără să își mai vadă fosta familie.

animal de companie
animal de companie

Totul avea să se schimbe în momentul în care au intervenit voluntarii Sidewalk Specials au intervenit, fiind conștienți de nevoile bietului animal. Au dus-o într-un adăpost pentru animale, însă părea că nimeni nu dorește să o adopte definitiv.

câine
câine

După o lungă distribuire în mediul online și mai ales pe canalul de YouTube, povestea cățelușei a impresionat o familie, care a decis să o viziteze. Situația era cu atât mai gravă, cu cât cățelușa stătuse o bună perioadă pe străzi, iar comportamentul ei se schimbase.

patruped
patruped

Încă din primul moment în care au văzut-o, cuplul a decis să o adopte, și să îi schimbe viața complet. Acum, chiar dacă la început s-a dovedit a fi reticentă față de oameni, însă, cu multă răbdare, ei au reușit să îi redea încrederea.

cățel
cățel

Părinţii săi adoptivi deţin o fermă spaţioasă unde Lilly interacţionează zilnic cu tot felul de animale adorabile. Ea, care şi-a petrecut o bună parte din viaţă luptându-se să supravieţuiască pe străzi, are acum parte de zile însorite, alergând şi jucându-se cu noii săi prieteni.