De 2355 Vizualizari

A ȘOCAT TOATĂ LUMEA! Un bărbat a avut cea mai stupidă moarte! „Despică orice pradă cu o singură lovitură”

A ȘOCAT TOATĂ LUMEA! Un bărbat a avut cea mai stupidă moarte! „Despică orice pradă cu o singură lovitură”

La sfârșitul săptămânii trecute, un bărbat din Florida, ân vârstă de 75 de ani, a sunat la numărul de urgenţă 911, reclamând că a fost atacat de o parăre de curte pe care o creştea în gospodăria sa.

Lt. Joshua Crews a confirmat cazul cu mențiunea că Marvin Hajos a fost atacat de o pasăre cazuar, una dintre cele mai periculoase păsări din lume. Pasărea a fost adusă de propietar din Noua Guinee, potrivit edition-m.cnn.com

Americanul a fost transportat de urgență la un spital din apropiere, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Cazuarul, o pasăre mare, terestră, considerată una dintre cele mai periculoase păsări din lume, a rămas încă pe proprietatea bărbatului, în timp ce autoritățile conduc o anchetă asupra atacului.

Accidentul a fost unul stupid, după declaraţia poliţistului. Omul a căzut și cazuarul care era liber prin curte l-a atacat când acesta s-a lungit pe pământ.

Comisia pentru Conservarea Peștelui și a Vieții Sălbatice din Florida consideră că animalele sălbatice din clasa a II-a reprezintă un pericol pentru oameni și trebuie ținute în cuști. Proprietarii trebuie să aibă, de asemenea, „o experiență substanțială” cu animalele, spune comisia.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X