1332 Vizualizari

A fost vazut DIN NOU! IN TREI LOCURI DIFERITE! INSPAIMANTATORUL OM-CAPRA a fost filmat!

O creatura monstruoasa, satanica, dupa cele mai multe pareri, ar fi fost vazuta in cel putin trei state ale Americii in cursul acestui an, readucand astfel in atentie o legenda care circula prin anii 1950 in SUA.

Un martor ocular din Louisville, Kentucky, care a vazut ”demonul” recent, spune ca i s-a parut ”o uriasa creatura umanoida, cu blana si copite de capra, cu piele de alabastru, ochi imensi si coarne rasucite”.  Potrivit presei americane, ar mai fi fost zarit in Wisconsin, dar si in Texas.

Legenda spune ca Omul-Capra a fost vazut prima oara in 1957 in Maryland, intr-o zona cunoscuta drept comitatul Printului George. ”Mai exact intr-o pestera de langa un vechi pod cunoscut drept Governor’s Bridge. Apoi a reaparut din 1962, cand bestia a fost invinuita pentru moartea mai multor excursionisti care s-ar fi dus prea aproape de salasul acesteia. Legenda mai spune ca in timp ce-si ciopartea victimele, capra diavoleasca urla ca din gura de sarpe, strigatele sale venind parca din fundul iadului”, scrie site-ul Strange Mysteries, citat de evz.ro.

Aceeasi sursa mai spune ca Omul-Capra ar fi rezultatul unui expriment esuat realizat la o ferma de catre un om pe nume Stephen Fletcher care ar fi incrucisat ADN-ul unui angajat de-al sau cu cel al unei capre.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X