Sari la conținut
Home » Un cățel protectiv a devenit „tatăl” a șapte pisoi adorabili!

Un cățel protectiv a devenit „tatăl” a șapte pisoi adorabili!

  • de

Un cățel protectiv a devenit „tatăl” a șapte pisoi adorabili!

Animalele de companie au parte de un cățel cu totul special!

Povestea pisicii şi a câinelui de mai jos ne prezintă frumoasa relație de prietenie dintre animalele noastre de companie.

La numai 2 luni de când a fost adoptată, felina a început să prezinte simptome clare ale unei sarcini în curs de dezvoltare.

Deci, în mod neaşteptat pentru noii ei stăpâni, Terra a adus pe lume 7 pui. Pisica şi micuţii ei, totuşi, nu erau singurele animale de companie din casă. Archer şi Zoe sunt cei doi câini minunaţi ai Reginei care trăiesc sub acelaşi acoperiş cu noii veniţi. În mod neaşteptat, Archer a început imediat să arate un mare interes faţă de puii nou-născuţi.

Cu o oarecare teamă, Regina a lăsat câinele să se apropie de cei mici şi, în ciuda tuturor temerilor, intenţiile sale s-au dovedit curând de bun augur. De fapt, câinele hotărâse să devină tatăl adoptiv al pisoilor.

Toate acestea se întâmplă sub sub privirile atente ale Terrei, care este cu adevărat fericită că poate conta pe protecţia şi afecţiunea unuia dintre câinii casei.

Dragostea pe care acest animal ştie să le-o ofere pisoilor, în ciuda faptului că este dintr-o specie total diferită, este poate mai mare decât ceea ce ar primi de la un tată „adevărat”. Un cățel

Un cățel