Sari la conținut
Home » Salvat după zece ani petrecuți pe stradă, un câine cu două picioare se poate bucura acum de viață!

Salvat după zece ani petrecuți pe stradă, un câine cu două picioare se poate bucura acum de viață!

  • de

Salvat după zece ani petrecuți pe stradă, un câine cu două picioare se poate bucura acum de viață!

Întâmplarea a a avut loc în California, acolo unde un câine adorabil a fost salvat de la o viață tristă!

Pentru un biet câine care este nevoit să trăiască pe străzi, viața este extrem de complicată. Însă, următorul patruped este nevoit să supraviețuiască și fără două picioare, după ce a fost victima unui accident rutier. El a fost salvat însă de pe străzile din Los Angeles, de către angajații de la Controlul Animalelor.

A fost dus la un adăpost pentru animale, unde a primit pentru prima dată în zece ani dragoste și atenție.

Voluntarii au trimis un e-mail către mai multe familii interesate de adopţia unui patruped, informându-le despre situaţia lui Bobb, care fusese salvat de la o viață crudă.

După doar două zile din momentul în care fuseseră contactaţi, câinele era deja acasă. Această familie mai deţine doi Huski siberieni şi două pisici, cu care împărtăşesc o casă iubitoare. Aşadar, a trecut prima săptămână în care s-a putut bucura pentru prima data de atenţie, odihnă şi mult răsfăţ.

Câinele a revenit la Synergy pentru o reexaminare medicală şi s-a constatat că se vindecă favorabil. În plus, pielea de pe labele sale se regenerează văzând cu ochii.

Patrupedul a simțit pentru prima oară ce înseamnă cu adevărat dragostea unei familii, lucru ce i-a lipsit pe deplin în ultimii săi zece ani de viață. Familia a făcut toate demersurile necesare pentru ca patrupedul să își refacă „puterile” după o viață petrecută pe străzi, fiind conștienți că trebuie să îi ofere un anumit timp pentru a putea să se reintegreze.

Patrupedul a început să se bucure cu adevărat de viață, fiind plimbat în diferite locații, pentru a putea cunoaște oameni cu adevărat speciali.

Un câine
Un câine
Un câine
Un câine