Sari la conținut
Home » Rămas nemișcat pe trotuar, un bărbat are parte de un ajutor special! Câinele nu îl părăsește pentru nimic în lume

Rămas nemișcat pe trotuar, un bărbat are parte de un ajutor special! Câinele nu îl părăsește pentru nimic în lume

  • de

Rămas nemișcat pe trotuar, un bărbat are parte de un ajutor special! Câinele nu îl părăsește pentru nimic în lume.

Patrupedul i-a stat alături bărbatului aflat în dificultate!

Tony, un câine adorabil din Argentina, a format o relație de prietenie cu totul deosebită, alături de proprietarul său, Jesus Hueche.

În timp ce curăţa un copac de crengile uscate, bărbatul a alunecat şi a căzut de pe scară, iar la final a rămas nemişcat.

Chiar şi în timp ce Hueche primea îngrijiri, patrupedul era încă acolo, îmbrăţişându-l şi nedezlipindu-se nicio secundă.

Tony a făcut tot ce a putut pentru a rămâne aproape de proprietarul său, a încercat chiar să se urce în ambulanţă, dar acest lucru nu a fost posibil. Din fericire, cei doi nu au stat pentru mult timp despărțiți unul de celălalt.

Leziunile argentinianului au fost minore şi a fost externat rapid din spital pentru a se întoarce acasă la prietenul său blănos.

„Într-o zi l-am văzut pe Tony pe stradă şi l-am adoptat. I-am oferit dragoste, mâncare şi de atunci el face parte din familia noastră”, povesteşte Hueche. „Este ca un fiu pentru mine”, a mai adăugat el.

Rămas nemișcat pe trotuar, un bărbat are parte un sprijin cu totul emoționant