Sari la conținut
Home » După ce a prins încredere într-o femeie, Ciobănescul German abandonat își prezintă cel mai bun prieten!

După ce a prins încredere într-o femeie, Ciobănescul German abandonat își prezintă cel mai bun prieten!

  • de

După ce a prins încredere într-o femeie, Ciobănescul German abandonat își prezintă cel mai bun prieten!

În Parcul Echo Lake din Fort Worth, Texas, un câine Ciobănesc German a fost observat rătăcind!

În această poveste, un câine Ciobănesc German care și-a protejat prietenul său cel mai bun a reușit să impresioneze pe toată lumea.

Câinele era întotdeauna singur şi astfel a fost contactată o organizaţie locală de salvare a animalelor. Când Judy Obregon, fondatoarea “The Abandoned Ones” a sosit la faţa locului, a înţeles rapid că misiunea de salvare nu va fi una uşoară.

Câinele ezita să se apropie de Judy şi astfel a început o perioadă de încercări de a-i câştiga încrederea. Răbdarea a fost cheia succesului în această situaţie. Imediat cum câinele îi vedea autoturismul, acesta fugea, aşa că în fiecare zi ea se întorcea să-l hrănească.

Cu toate acestea, Ciobănescul German avea un secret pe care l-a ţinut ascuns tot timpul.

Pe măsură ce câinii s-au apropiat de Judy, a devenit şi mai clar motivul pentru care Ciobănescul German a fost atât de precaut în privinţa încrederii în ea: deoarece şi-a protejat prietenul. Acum avea toată încrederea în Judy că va avea grijă atât de el, cât şi de prietenul său.

Deşi nu ştia cum s-au întâlnit cei doi câinii sau cum s-a ales Pitbull-ul cu acele cicatrici, a înţeles perfect că cei doi câini erau loiali unul altuia şi se protejau reciproc.

Judy i-a luat pe cei doi prieteni canini la adăpostul pentru animale, unde nu s-au despărţit nicio clipă unul de celălalt.

După ce a prins încredere

Acum, adăpostul caută o casă de plasament adecvată care să-i primească pe cei doi buni prieteni.