Sari la conținut
Home » Fericirea unui cățel după ce a fost adoptat! Peste 500 de zile de dorință și speranță

Fericirea unui cățel după ce a fost adoptat! Peste 500 de zile de dorință și speranță

  • de

Fericirea unui cățel după ce a fost adoptat! Peste 500 de zile de dorință și speranță.

Patrupedul a simțit că va face parte din cadrul unei familii iubitoare!

Tot mai multe cazuri cu patrupezi abandonați ne sunt prezentate în fiecare zi, însă, o bună parte dintre ei au parte de o schimbare a vieții cu totul favorabilă!

Cazul unui câine adorabil, care nu a putut să-şi stăpânească bucuria după ce a fost adoptat de o familie din New York, a impresionat pe toată lumea.

Potrivit thedodo.com, cățelul se numește Bonita, iar bucuria de fi adoptată a dus la o serie de imagini de-a dreptul emoționante. Patrupedul a stat peste 500 de zile într-un adăpost, cu speranța că soarta îi va scoate în cale o familie exact așa cum o merită.

Deşi personalul adăpostului îşi dedică tot efortul şi atenţia patrupezilor care, dintr-un anumit motiv, ajung şi trebuie să rămână acolo, atunci când găsesc o familie iubitoare, câinii sunt foarte fericiţi.

Imaginile prezintă adorabilul moment când Bonita iese din adăpost însoţită de oamenii minunaţi care au adoptat-o. Chiar şi ei sunt surprinşi de reacţia noului lor animal de companie.

Fericirea unui cățel

Cu siguranță că acest patruped a simțit din prima o energie pozitivă venită din partea viitoarei sale familii, iar imediat bucuria s-a transformat într-o adevărată stare de bine!