Sari la conținut
Home » Un câine a devenit eroul unei familii! Cum a reușit patrupedul să împiedice răpirea unei fetițe

Un câine a devenit eroul unei familii! Cum a reușit patrupedul să împiedice răpirea unei fetițe

Un câine a devenit eroul unei familii! Cum a reușit patrupedul să împiedice răpirea unei fetițe.

Câinele nu este doar cel mai bun prieten al omului, aceștia salvează și vieți!

Este un lucru știut faptul că, animalele de companie pot da dovadă de loialitate și afecțiune, însă de această dată, un patruped a devenit eroul unei întregi comunități! Totul s-a petrecut în Woodbridge, Virginia, acolo unde, o fetiță de zece ani a fost ținta unei tentative de răpire în plină zi.

Totul părea doar o altă zi obișnuită din viața locuitorilor acelui cartier, până la un moment dat. Fetiţa de 10 ani şi-a scos câinele la o plimbare pe strada Heather Glen Court, din Woodbridge, Virginia, când a observat ceva neobișnuit.

Bărbatul a încercat să o ia cu forţa!

Conform raportului poliţiei, suspectul a urmărit fetiţa înainte să acţioneze. Ea şi-a dat seama că ceva nu este în regulă când a observat că bărbatul se apropie de ea, dezvăluindu-şi în cele din urmă intenţiile când a început să alerge spre ea şi a prins-o de încheietura mâinii.

Din fericire, câinele ei a fost de altă părere. Protectorul fetiţei de 10 ani a răspuns în forţă. A muşcat răufăcătorul de mână, forţându-l să-şi elibereze victima.

Departamentul de Poliţie al Comitatului Prince William a emis o declaraţie oficială cu privire la acest incident:

„La aproximativ 3:50pm, victima, o fetiţă de 10 ani, îşi plimba câinele în zona străzii Heather Glenn Ct, în Woodbridge, când un necunoscut s-a apropiat de ea şi a prins-o de braţ. În timpul incidentului, câinele victimei a muşcat suspectul, care a eliberat-o şi apoi a rupt-o la fugă.”

Se pare că atacatorul a fost atât de speriat și rănit, încât a fugit imediat de la faţa locului, oferindu-i fetiţei timp să ajungă acasă, fiind deschisă o anchetă pentru a găsi vinovatul.

Toată lumea a rămas impresionată de gestul patrupedului!