Sari la conținut
Home » 20 de km străbătuți de un motan pentru a afla că nu mai este dorit de fosta lui familie!

20 de km străbătuți de un motan pentru a afla că nu mai este dorit de fosta lui familie!

  • de

20 de km străbătuți de un motan pentru a afla că nu mai este dorit de fosta lui familie!

Un motan a intrat într-o puternică depresie, după ce a fost abandonat de familia lui!

Un motan nu a vrut să conceapă că fosta sa familie nu îl mai dorește, fiind nevoit să se acomodeze într-o casă nouă. Însă, din cauză că motanul nu era pregătit pentru o nouă casă şi alţi stăpâni, el a fugit şi a mers 20 kilometri înapoi până la fosta lui casă.

Aceștia au decis însă să îl refuze din nou:

„L-au dus într-un adăpost şi le-au cerut să-l eutanasieze. Este sfâşietor să ştim că a bătut atâta drum înapoi până la familia sa şi acesta a fost răspunsul lor”, a declarat Tora Lynn, director de comunicare al SPCA Wake County.

Potrivit The DodoSPCA (Societatea pentru Prevenirea Cruzimii faţă de Animale) din Wake County, motanul pe nume Toby a apărut la uşa unei familii ca un motan vagabond, dar nu s-a putut adapta cu pisicile deja existente în locuinţă.

Se pare că povestea motanului i-a impresionant pe angajații adăpostului, aceștia luând decizia să îi găsească un cămin permanent și să îl salveze de la moarte.

El s-a dovedit a fi deosebit de afectuos cu personalul SPCA, dar a durat mai mult până când s-a ataşat de celelalte animale rezidente.

„Iniţial, motanul în vârstă de şapte ani, FIV pozitiv, nu a fost foarte încântat să împartă camera cu alte pisici, dar a devenit rapid favoritul voluntarilor”, a declarat SPCA.

Într-un final, Toby a reușit să se integreze de minune într-o casă nouă, iar acum are parte de o viață fericită, exact așa cum merită:

„Îmi este imposibil să înţeleg cum cineva a putut să-l abandoneze şi să-l trimită la moarte sigură. Este şocant, dar suntem atât de recunoscători că a fost salvat”, a declarat noua proprietară.

Motan
Motan