De 583 Vizualizari

1.000 de medici VETERINARI au anunțat proteste de AMPLOARE. Care sunt NEMULȚUMIRILE și ce sunt hotărâți să facă

1.000 de medici VETERINARI au anunțat un PROTESTE, în București. Care sunt nemulțumirile? Aceştia sunt nemulțumiți că actuala legislaţie îi forţează să profeseze la limita malpraxis-ului.

Pe de altă parte, doctorii avertizează că problemele cu care se confruntă pun în pericol inclusiv sănătatea publică.

Practic, orice persoană poate deschide o farmacie veterinară şi poate comercializa medicamente de uz veterinar, fără a fi necesară prezenţa specialistului, potrivit stirileprotv.ro.

Un singur comentariu

  1. Orice analfabet care a terminat o facultate veterinară isi deschide un cabinet veterinar si traieste din vaccinari, mai mult nu poate dar nu se angajează langa alt medic unde poate profesa, si invata, care e problema cand orice produs se poate achizitiona pe site uri on line, acolo cine e specialistul, si o ultima intrebare, in farmacii umane pot lucra asistenti de farmacie, la vet nu ca e foamea mai mare, si daca tot e sezonul urarilor: Invatati si operati daca vreti sa castigati!!

    P.S. Colegiul medicilor veterinar apara incompetenței și puterile???

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X