3182 Vizualizari

08 Sep, 2017 la 5:53 pm

PRIETENIE cum rar ai mai văzut. Ce fac cei doi în fiecare zi este ADORABIL

O PRIETENIE cum rar ai mai văzut. Ce fac cei doi în fiecare zi este ADORABIL! Lumea animalelor este fascinantă și ne surprinde cu vieţuitoare aparţinând unor specii mai puţin cunoscute oamenilor. De această dată este vorba despre o specie din Australia, care seamănă cu un ursuleț şi se comportă ca un cățel.

În aceste imagini facem cunoştinţă cu George, un animal marsupial ce face parte din familia Vombatidelor, care aleargă după Tim Faulkner, administratorul rezervației „Australian Reptile Park”.

George, cum a fost numit ulterior, a fost găsit de un localnic şi adus în rezervaţie. El s-a atașat imediat de  Tim Faulkner și au devenit cei mai buni prieteni. Este nedespărțit de bărbat,  aleargă după el, îi roade şosetele, clănțăne incusiv cursele de sprint de pe suprafaţa gazonului, potem spune că are comportamentul tipic al unui pui de câine.

Tim îl alintă pe George de fiecare dată când are timp, îl ține în braţe şi îl alintă cu multă naturaleţe, iar acesta pare foarte mulţumit de tratamentul preferenţial pe care îl primeşte. Imaginile cu cei doi ne dezvăluie faptul că cel mai mult el se bucură de plimbările în parc, deoarece are un spaţiu generos pentru a se juca în voie… chiar şi „De-a v-aţi ascunselea”. Adorabil!

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ:

”Ea e Clarisse, prințesa mea răsfățată!” POVESTEA unei SALVATOARE în câteva rânduri

”Ea e Clarisse, prințesa mea răsfățată!” POVESTEA unei SALVATOARE în câteva rânduri
08 Sep, 2017 la 3:43 pmModifica

10 momente de FURIE ale FELINELOR

10 momente de FURIE ale FELINELOR
08 Sep, 2017 la 2:14 pmModifica

CUTREMURĂTOR! VESTEA a căzut ca un trăsnet: ZECI de câini VOR FI OMORÂȚI!

CUTREMURĂTOR! VESTEA a căzut ca un trăsnet: ZECI de câini VOR FI OMORÂȚI!
08 Sep, 2017 la 1:03 pmModifica

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*