De 186 Vizualizari

Zgariat si sanctionat!

Parintii unui copil de 11 ani din judetul Sibiu au fost amendati de Politie, dupa ce l-au lasat pe baiatul lor nesupravegheat, iar acesta a mers la circul din Medias, alaturi de mai multi prieteni si a intrat in zona interzisa din apropierea custilor pentru lei, fiind zgariat de unul dintre acestia.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Elena Welter, a declarat pentru Mediafax, ca incidentul a avut loc, duminica dupa-amiaza, la circul din orasul Medias.

„Un copil de 11 ani, din localitatea Tarnava, a mers la circ cu un grup de prieteni. Copilul a patruns in zona interzisa din preajma custilor in care sunt leii, a bagat mana intr-o cusca si a atins pe laba unul dintre animale, iar cel de-al doilea leu l-a zgariat”, a explicat cum s-au petrecut lucrurile, Elena Welter.

Potrivit acesteia, copilul a fost luat de catre directorul circului si dus la spitalul din localitate.

„Copilul a fost pansat, dar nu a fost necesara internarea, fiind vorba doar de zgarieturi”, a mai spus Elena Welter.

Conform acesteia, circul avea luate toate masurile pentru evitarea unui astfel de incident, existand zona protejata, inchisa in preajma custilor pentru animale. Copilul a sarit insa peste gardul de protectie si s-a apropiat de custile leilor.

Potrivit anchetatorilor, se pare ca baiatul a sarit gardul si s-a apropiat de lei in urma unui pariu, pentru a le demonstra prietenilor ca nu ii este teama sa se apropie de animale.

In urma incidentului, parintii copilului, care nu se aflau cu el, au fost amendati pentru nesupravegherea minorului.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X