De 3120 Vizualizari

Zeus a ajuns așa din cauza neglijenței proprietarului. Află povestea IMPRESIONANTĂ a acestui cățel

Zeus a ajuns așa din cauza neglijenței proprietarului

De multe ori s-a demonstrat că oamenii își abandonează animalele de companie atunci când acestea se îmbolnăvesc, iar când avem nevoie de dragostea lor îi adoptăm pentru a fi centrul universului nostru.

Din fericire există încă oameni buni care ajută aceste vietăți frumoase. Salvatorii încearcă prin orice mijlo​ace​ să demonstreze că animalele merită respect și șanse egale de a co-exista pe aceasta planeta.

Un apel tele​fonic a făcut diferența între viață și moarte, practic Viktor Larkhill a fost persoana care s-a implicat în misiunea de salvare a lui Zeus, în condiâiile în care spitalul pentru animale de companie se afla la trei ore departare de locuința sa. Viktor a dus cățelul abandonat în cea mai mare grabă la spital deoarece starea lui era critică.

La spital, Zeus a fost trimis la secția de terapie intensive unde i-au efectuat mai multe teste pentru a-i pune un diagnostic corect. Teste de sânge au demonstrate  că rănile lui Zeus sunt cauzate de paraziți, care i-au provocat dureri mari și l-au chinuit multe zile și nopți la rând datorita dezvoltarii unor cruste masive sub piele care provocau  sângerări.

Acum, Zeus este in afara oracrui pericol si este tratat de către cei mai buni medici veterinari care îl va ajuta să recupereze integral, potrivit wittyfeed.com

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X