Sari la conținut
Home » Zece ani petrecuți de un cățel în familie nu au fost suficienți pentru a evita abandonul pe stradă!

Zece ani petrecuți de un cățel în familie nu au fost suficienți pentru a evita abandonul pe stradă!

  • de

Zece ani petrecuți de un cățel în familie nu au fost suficienți pentru a evita abandonul pe stradă!

Drama unui cățel care s-a trezit într-un loc cu totul necunoscut!

Mutarea într-un alt oraș s-a transformat într-un adevărat chin pentru Esther, un cățel adorabil și loial. El a fost lăsat pe stradă, după ce a făcut parte din familie pentru mai bine de zece ani. Toată povestea reprezintă doar un nou caz de abandon al unui animal de companie care merita mult mai mult.

Nevoită să se descurce singură pe străzi, înfăţişarea ei s-a transformat complet, arătând drama din ochii unui animal aflat în suferință. Fără îngrijiri medicale adecvate atât de mult timp, ea a ajuns să fie grav bolnavă, suferind de scabie, căpuşe şi câţiva dinţi pierduţi.

Din fericire, a fost salvată de oamenii minunaţi de la „Sidewalk Specials” şi transportată la clinica Vet Point pentru tratament. Acolo, ea a mâncat după mult timp prima ei masa săţioasă şi a fost în cele din urmă tratată aşa cum merita.

Esther s-a dovedit a fi un câine bun şi prietenos şi există mulţi alţi patrupezi ca ea care aşteaptă în adăposturi o familie care să-i adopte.

Nu a mai durat mult şi Esther şi-a găsit o familie iubitoare şi o nouă soră canină pe nume Lulah.

Îi place să se joace cu sora ei, să se plimbe şi să-şi îmbrăţişeze oamenii dragi.

Din cauza vârstei lui Esther şi a tuturor celorlalte probleme, voluntarii au presupus ca găsirea unei familii adoptive ar fi un lucru imposibil, dar curând această bănuială s-a dovedit a fi total greşită.

Transformarea ei demonstrează că nu trebuie să judecăm niciodată o carte după copertă.

Cățel

Privind-o pe Esther acum, nu ai crede niciodată că este acelaşi câine bolnav, salvat de pe străzi în urmă cu doar câteva luni.