Sari la conținut
Home » Zece ani de continuă așteptare! Un cățel nu și-a pierdut speranța că își va revedea familia

Zece ani de continuă așteptare! Un cățel nu și-a pierdut speranța că își va revedea familia

  • de

Zece ani de continuă așteptare! Un cățel nu și-a pierdut speranța că își va revedea familia.

Patrupedul nu vrea să creadă că a fost abandonat!

Un număr impresionant de zece ani de așteptare a emoționat pe toată lumea, asta după ce cățelul refuză să creadă că a fost abandonat, el așteptându-și încă fosta lui familie să vină după el.

Potrivit thedodo.com, protagonistul poveştii noastre se numeşte Bokshil şi în fiecare zi stă în acelaşi loc sperând să-şi îmbrăţişeze din nou stăpânii.

Aceştia din urmă s-au mutat în alt oraş în urmă cu aproximativ un deceniu şi nu se ştie de ce şi-au lăsat câinele acolo. De atunci, Bokshil a rămas nemişcat, aşteptând revenirea familiei sale, fără să se îndoiască că mai devreme sau mai târziu va veni cineva să-l ia înapoi. Povestea a devenit virală şi a emoţionat mulţi oameni, care au fost impresionaţi de răbdarea şi loialitatea de neclintit ale acestei creaturi extraordinare. Printre persoanele care îl îngrijesc zilnic, cineva l-a dus chiar la medicul veterinar pentru un control.

Din păcate, se pare că starea de sănătate ale lui Bokshil se înrăutăţeşte treptat şi că îşi pierde inevitabil vederea. În tot acest timp, animalul a reuşit să supravieţuiască datorită bunătăţii şi generozităţii localnicilor, care se asigură că nu-i lipseşte niciodată hrana, apa şi chiar adăpostul.

Zece ani de continuă așteptare

Mulţi s-au oferit să îl adopte, dar la sfatul medicului veterinar au preferat să îl lase acolo unde este, pentru că la această vârstă şi după tot ce a îndurat, orice schimbare ar însemna traume irecuperabile.