De 969 Vizualizari

Wow! Un câine a fost confundat cu o vulpe. Ce a urmat este halucinant

Un câine a fost confundat cu o vulpe. Ruby, un cocker spaniol de 18 luni, a fost confundat cu o vulpe, iar atacatorul l-a împușcat mortal. Incidentul halucinant s-a petrecut pe un câmp din Marea Britanie.

Dom Brown, proprietarul lui Ruby, a povestit că fratele său a scos câinele la plimbare pe un câmp din localitatea Crich, unde majoritatea oamenilor din zonă își duc animalele, potrivit BBC.

Acesta a eliberat-o din lesă pe Ruby, care a alergat într-un tufiș din apropierea unei alei pietonale, moment în care s-a auzit o împușcătură.

“Un tânăr cu un shotgun însoțit de un labrador negru a împușcat-o mortal, spunând că a confundat-o cu o vulpe”, a scris Brown într-o postare pe Facebook.

Din păcate, Ruby a murit imediat după ce a fost dus la medic.

Poliția din Derbyshire a anunțat că a demarat o anchetă după ce a fost alertată de incident miercuri. Nicio persoană nu a fost încă arestată în acest caz, precizează polițiștii.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X