De 1234 Vizualizari

WEEK-END de COȘMAR. Începe VÂNĂTOAREA de la Balc!

Câteva sute de mistreți își vor găsi sfârșitul sâmbătă și duminică

Ca în fiecare an, la Balc, în județul Bihor are loc controversata vânătoare organizată de omul de afaceri Ion Țiriac. Evenimentul se va desfășura în acest week-end și va capta atenția mass-media și a opiniei publice. Câteva sute de mistreți sunt pregătiți pentru a fi sacrificați de către cei care se desfată cu această îndeletnicire, începând de mâine dimineață, până duminică după-amiază. Reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare vor examina porcii mistreţi ucişi, pentru a evita izbucnirea unor focare de trichineloza.

vanatoare

Tags:

Un singur comentariu

  1. sase sase spune:

    Nu vad nici un cosmar.Mistretii sunt un vanat care nu este pe cale de disparitie, dimpotriva numarul acestora trebuie controlat pentru a nu cauza pagube mari in agricultura.Pe de alta parte nimeni nu plage milioanele de porci (domestici) sacrificati de Ignat, sau in cursul anului.Asta seamana a ipocrizie. Ma indoiesc ca autorul sau autoarea articolului este vegetarian(a).Daca este sa o luam asa si conopida sau brocoli care este la moda acum sunt organisme vii. Oare sa renuntam si la ele?

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X