De 18047 Vizualizari

A vrut să fotografieze un miracol, dar a surprins cel mai trist moment. Te va face să PLÂNGI! I GALERIE FOTO IMPRESIONANTĂ

A vrut să fotografieze un miracol, dar a surprins cel mai trist moment! Lilly a fost primul animal de companie al unei femei din America, a fost prima ei dragoste și cea care i-a salvat viața.

Când a adoptat-o pe Lilly, femeia suferea de o afecțiune inflamatorie cronică a căilor respiratorii. Putem spune că vietatea i-a salvat viața stăpânei, deoarece plimbări lungi alături de frumoasa cățelușă din fiecare zi, au vindecat-o. În câteva luni, femeia a putut respira normal și, cel mai important,  a câștigat un prieten pe viață.

Dacă ar fi știut  că viața animalului ei de companie  va fi atât de scurtă …

Lupta pentru viață a lui Lilly a început în anul 2016: “Nu mi-am dat seama că prima mea dragoste are mari problem de sănătate până când a decedat. Viața ei s-a scurtat din cauza unui cancer hepatic sever.  În fiecare zi a fost o luptă și ea nu a renunțat. Nici macar o data. Trecând prin sute de probe, vizitând mulți veterinari diferiți, ea nu schițat nici măcar un sunet de durere. Prin lupta ei, am început să fac fotografii cu speranța că aș putea să-i arăt recuperarea completă … În schimb, mi-am capturat cel mai dureros „La revedere!”, a povestit tristă stăpâna lui Lilly.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X