De 1781 Vizualizari

Vrei să te angajezi la Google? Atunci trebuie să iubeşti câinii! Acest lucru e specificat în contract!

 

Pentru milioane de oameni din întreaga lume, “Google” este un motor de căutare, cât şi un lucru indispensabil, pentru că doar cu ajutorul lui poţi să găseşti… orice despre orice.

googleplex[1]

Când o persoană este angajată la compania-gigant Google, aceasta semnează un contract şi un cod de conduită. Cel din urmă este făcut public chiar pe Google.com, pe pagina http://investor.google.com/corporate/code-of-conduct.html#toc-dogs .

 

Codul este foarte bine pus la punct, uşor de înţeles, dar foarte bine structurat. Surprinzător, compania a inclus în codul de conduită şi “Poliţa despre câini”. Iată ce zice:

 

“Afecţiunea noastră, celor de la Google, pentru prietenii noştri canini este o parte integrată în cultura noastră corporativă. Ne plac pisicile, dar suntem o companie atrasă mai mult de câini. Astfel, ca regulă generală, credem că vizita unor pisici în birourile noastre ar fi stresantă (n.r. pentru feline).  “

2 Comentarii

  1. lucia m. spune:

    Deci putem fi linistiti: RADU BANCIU nu poate fi acceptat la Google, pe el toti ciinii il musca – nici nu poti sa-i condamni!

  2. ionescu spune:

    Cum spunea Anatole France,un om care nu a iubit un animal,acela are o parte a sufletului sau mort,si eu am un mare respect fata de cei de la Google daca ei in contractul lor au stipulat asa ceva,pentru ca nu poti iubi oamenii sau sa ii respecti daca nu iubesti si respecti si existenta altor forme de viata,oricare ar fi acestea.Cred ca este vorba si de un Mare respect pentru Natura si pentru toate fiintele ei.Referitor la cel care a propus ca sa nu mai fie hraniti ciinii ca sa(caci nici nu doresc sa ii pronunt numele)caci asta i-ar organiza in haite si i-ar face agresivi,se vede de departe ca e sarac….cu duhul.Cred ca vrea un experiment de amploare ce urmeaza asupra oamenilor,caci si noi avem rabdarea unor ciini la debitarea unor ineptiiOspitalitatea e o calitate mare a romanilor si asta poate fi vazuta in toate emisiunile caritabile unde larg la punga e…tot cel sarac si care da si o bucata de piine unui ciine,nu cei ca respectivul….cum zicea cineva ia sa il lasam pe el fara mincare si fara nici o sansa de a o procura ….sa vedem cit va fi de docil.D e aici pleaca VIOLENTA in scoli,tinerii asta vad ,societatea ii incurajeaza sa fie agresivi cu cei mai slabi ca ei.Cei tineri au parte de multa teorie in scoli,uneori si acasa,dar degeaba….pentru ca modelele care le vad sint altele,nu cele din teorie ….deci in final inca o data felicitari GOOGLE pentru ca are grija si din acest punct de vedere cine intra la ei.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X