229 Vizualizari

VIRAL cu „Ingerul animalelor”!

Barbatul din filmuletul de mai jos se numeste Wilson Martins Coutinho si este din Brazilia, dar este cunoscut in intreaga lume drept „Ingerul animalelor”.

Motivul pentru care a oamenii l-au numit asa este destul de simplu: a dat dovada de-a lungul timpului de multa daruire si iubire fata de animalele pe care le-a intalnit si care aveau nevoie de ajutor pentru a se salva.

Acest barbat si-a dedicat intreaga viata animalelor care treceau prin clipe care le puneau viata in pericol. Sansa pe care le-a dat-o el este una la un milion si datorita lui sfarsitul tragic nu a mai existat.

In filmuletul de mai jos il putem vedea pe Wilson cand se apropie de un caine foarte slabit, care statea intins pe jos si care avea dureri chinuitoare. Barbatul si-a folosit toate aptitudinile medicale pentru a-i salva viata.

In ciuda faptului ca barbatul nu are un loc de munca, el si-a construit o pagina de Facebook unde publica toate actiunile sale de salvare si strangere de fonduri.

Cate aprecieri merita acest om?

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X