De 1872 Vizualizari

Viorica de la Clejani a adoptat un animal de companie mai puțin obișnuit. Uite despre ce este vorba / VIDEO

Viorica de la Clejani a adoptat un animal de companie mai puțin obișnuit. Uite despre ce este vorba / VIDEO

Cântăreața Viorica de la Clejani a adoptat un nou animal de companie. Este vorba despre un pui de maimuță de doar o lună și trei săptămâni, care pe mulți i-ar deranja.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Viorica a mărturisit cât de mult îl iubește pe Liuțu: „Am lăsat-o acasă pentru că i-au făcut un vaccin și era cam agitată. Trebuie să ai bani să întreți o maimuță. Mănâncă numai fructe exotice, legume. Acum este bebeluș, are aproape două luni. Doamne, mor de ea… Salată verde mănâncă numai miezul, decojește anumite fructe, își i-a apa din fructele alea zemoase. Îmi face mizerie, dar…”, a spus artista.

În aceeași emisiune, cântăreața a afirmat că își dorește să deschidă o clinică pentru animale, însă un ajutor din partea politicienilor ar ajuta-o foarte mult.

„Eu am foarte mare grijă de ea. Eu iubesc animalele în general sunt atașatade ele, încât dacă a-și avea o putere și m-ar susține financiar politicienii, eu mi-ași deschide o mare clinică. Liviu Dragnea sau Viorica Dăncilă să-mi facă o clinică. Eu nu am nimic cu Viorica Dăncilă, se fac glume pe seama noastră. Sunt o mare iubitoare de animale,  te înțeleg atât de bine, sunt alături de tine când ești stresat… Lui Ioniță nu-i prea convine, dar și el este foarte atașat de ea, îl mușcă.

Oameni buni, să iubiți animalele. Am spus așa că la fiecare casă trebuie să fie câte un animal cel puțin pentru că sunt cele mai curate. Mă gândesc să îmi i-au un pui de tigru, o vulpiță, un dihor. Am zis așa să umplem casa de animale. Eu le doresc numai bine ”, a spus îndrăgita cântăreață în emisiunea lui Cătălin Măruță

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X