Sari la conținut
Home » Videoclip impresionant cu operațiunea de salvare a unui cățel! Patrupedul era la un pas să se înece

Videoclip impresionant cu operațiunea de salvare a unui cățel! Patrupedul era la un pas să se înece

Videoclip impresionant cu operațiunea de salvare a unui cățel! Patrupedul era la un pas să se înece.

Câinele nu încetează să le mulțumească salvatorilor!

Câinii străzii sunt consideraţi animale care se poate descurca în orice situație, fiind obișnuiți să supraviețuiască în fiecare zi.  Povestea următoarea este exact despre un asemenea caz, dar şi despre modul în care soarta se poate schimba cu puţin ajutor din partea unor oameni cu inimă mare.

În Almeria, Spania, un câine a fost salvat în mod miraculos de către agenţii Guardia Civil. Proprietarul unei ferme din zonă a observat că un animal ajunsese într-un rezervor pentru irigaţii şi nu mai putea ieşi. Bărbatul a chemat poliţia locală să intervină de urgenţă.

Acesta alunecase în apă cu doar câteva ore înainte, şi nu se putea salva de unul singur. Dacă poliţiştii nu ar fi sosit la timp, cu siguranţă s-ar fi înecat. Animalul se afla într-o stare disperată, sleit de puteri după ce a încercat toată noaptea să iasă la suprafaţă.

Malul înclinat era extrem de alunecos, într-atât de mult încât a pus probleme chiar şi oamenilor legii. În cele din urmă, un palet de lemn a fost folosit pe post de plută şi de targă. Prima încercare a eşuat deoarece cablul de care a fost ataşat paletul s-a rupt. Un ofiţer de poliţie a trebuit apoi să tragă platforma şi câinele cu mâinile goale.

Ofiţerii au reuşit în cele din urmă să-l salveze în condiţii de siguranţă. În ciuda faptului că era epuizat, înfometat şi speriat, animalul nu contenea în a le mulţumi salvatorilor.

Videoclip impresionant cu operațiunea de salvare!