Sari la conținut
Home » Videoclip cu totul emoționant! Câinele fuge din adăpost, doar pentru a „păzi” mormântul fostului proprietar

Videoclip cu totul emoționant! Câinele fuge din adăpost, doar pentru a „păzi” mormântul fostului proprietar

  • de

Videoclip cu totul emoționant! Câinele fuge din adăpost, doar pentru a „păzi” mormântul fostului proprietar.

Pierderea stăpânului l-a afectat pe câinele loial!

Legătura specială dintre animalele de companie și oameni este extrem de strânsă, ei devenind cei mai buni prieteni, mereu loiali. Nenumărate povești cu diverși căței ne-au fost prezentate de-a lungul timpului, însă, de această dată, următoarea întâmplare a impresionat tot internetul. Se pare că legătura specială este valabilă pe tot parcursul vieții unui animal, chiar dacă proprietarii nu mai sunt lângă ei.

Amintirea fostului său stăpân nu s-a diminuat absolut deloc, după ce bărbatul a părăsit lumea mult mai devreme. Se pare că patrupedul său loial încă îl așteaptă să se joace împreună, fiind imposibil să îl uite.

Potrivit thedodo.com, datorită unei postări de pe TikTok, o femeie a făcut publică povestea care a emoționat pe toată lumea.

Se pare că acest câine locuieşte într-un adăpost, dar a reuşit cumva să fugă pentru a vizita mormântul fostului său proprietar care şi-a pierdut viaţa în urmă cu câteva luni. El nu reușește să treacă peste această pierdere, fiind convins că se vor revedea.

Totul devine extrem de emoționant în momentul în care patrupedul stă și plânge deasupra locului de veci.

Videoclip cu totul emoționant!