Sari la conținut
Home » Video viral. O focă și un câine, unduiri de senzație pe plajă. Cei doi se întrec care să prindă primul o minge

Video viral. O focă și un câine, unduiri de senzație pe plajă. Cei doi se întrec care să prindă primul o minge

O focă și un câine, unduiri de senzație pe plajă, după ce un fotograf și-a surprins într-un videoclip câinele jucându-se cu o minge împreună cu o focă. Cei doi parteneri de joacă se întrec care să ajungă mai repede la minge să o prindă.

Videoclipurile care surprind diferitele specii de animale jucându-se împreună au devenit virale în mediul online. Clipul pe care vi-l prezint este unul dintre ele. O focă și un câine au fost surprinși recent jucându-se împreună pe o plajă din Santa Cruz, California.

Foca este foarte atașată de cățel și de stăpânul lui

O focă și un câine, unduiri de senzație pe plajă, cele două animale comportându-se ca doi buni prieteni, iar David a adăugat că foca s-a atașat foarte mult de el și de cățelul lui.

În videoclip se observă cum foca, pe nume Sammy, arată clar că abia așteaptă să înceapă joaca. Ea este atentă și așteaptă cu nerăbdare momentul în care David va arunca mingea în apă. De asemenea, și cățelul este la fel de nerăbdător.

În videoclipul realizat de fotograf, acesta îi surprinde pe cei doi, câinele său și foca într-o competiție inedită. În filmare, Nelson este văzut ținând o minge în timp ce o focă, în mod clar interesată, se balansează în sus și în jos în apă.

„Ești curios?” întreabă Nelson foca, înainte de a întoarce camera către labradorul său de ciocolată, care așteaptă și el cu entuziasm joaca cu mingea. Când Nelson aruncă mingea în apă, foca se arcuiește printre valuri în căutarea ei. În ultimul moment, câinele plonjează, apucă mingea și o recuperează.

„Este evident că cele două animale se plac”, adaugă David.

Nu este prima dată când cei doi văd foca, întrucât David își duce câinele aproape în fiecare zi la o plimbare pe plajă. Astfel că, s-au mai întâlnit cu foca, David spunând că înoată în sus și în jos, pe toată plaja și îi urmărește.