De 2939 Vizualizari

VIDEO. Lăbuţa tatuată pe mâna a salvat viaţa câinelui ei! O întâmplare inedită te va face să speri din nou in bunatatea oamenilor

O femeie barman a trecut prin experienţa vieţii ei

Un cuplu de iubitori de animale s-a oprit într-un bar din New Jersey pentru a bea răcoritoare. În timp de aşteptau la bar, cei doi au observat tatuajului Christinei Summitt, care lucra acolo ca barman. Femeia are tatuată pe mână amprenta lăbuţei câinelui ei.

Christina le-a povestit celor doi curioşi că are acasă un metis de Labrador cu Marele Danez pe nume Tucker şi că se află într-o situaţie foarte dificilă. Tucker a înghiţit o minge de tenis şi trebuie operat cât mai repede.

Din păcate, femeia care deja avea trei joburi, nu avea cum să acopere factura veterinarului, de 2.700 de dolari. Aşa că spunea tuturor că vrea să-şi vândă maşina pentru a achita operaţia.

Din fericire, ea nu mai e nevoită să facă acest efort, deoarece cuplul i-au lăsat o surpriză în plicul în care se afla şi nota de plată: pe lângă cei 80 de dolari pentru consumaţie, bărbatul şi femeia i-au lăsat şi un bacşicş de 1.000 de dolari, pentru a achita operaţia lui Tucker.

 

 

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X