De 339 Vizualizari

Veveritele care au testat porumbul l-au ales pe cel nemodificat genetic

Potrivit cunoastelumea.ro, care citeaza ca sursa ecology.md, un grup de tineri naturalisti din Marea Britanie a facut un experiment inedit, dorind sa vada cum reactioneaza veveritele in fata a doi stiuleti de porumb – unul modificat genetic, celalalt normal. Prin urmare, tinerii au construit un suport din lemn pe care l-au atasat la un trunchi de copac. Cei doi stiuleti au fost fixati de suportul din lemn prin tije metalice infipte in trunchiul lor, pe verticala, pentru a le asigura stabilitatea. Dupa aceea au asteptat… Rezultatul il vedeti in fotografia de mai jos:

foto 1 porumb

Asadar, concluzia este limpede: animalele se feresc de porumbul modificat genetic, preferandu-l pe cel natural, un lucru care spune multe!

In experimentele facute pe cobai, care au fost hraniti timp de un an de zile cu alimente modificate genetic, rezultatele au fost cutremuratoare: toti sobolanii inclusi in experiment au dezvoltat, dupa un an, tumori canceroase uriase.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X