De 1178 Vizualizari

Veverița roșcată de la RedBlonde și-a pierdut cățelul, dar s-a regăsit în „brațele” unei pisicuțe “fițoase”

INTERVIU

Anca Simionescu

Alina Chinie de la RedBlonde, mai cunoscută ca veverița roșcată din emisiunea Happy Hour de la Pro TV, a trecut prin durerea de a-și pierde animalul favorit. În urmă cu câțiva ani, Kraft, cățelul favorit al Alinei a murit. Acum, artista a rămas cu o pisicuță „fițoasă”, dar iubitoare și cuminte.

EVZ: Iti plac animalele? Ai vreun animal de companie?
Alina Chinie: Iubesc animalele! În momentul asta am o pisicuță în vârstă de 6 ani. E neagră, pufoasă și fițoasă.

Cum vă înțelegeți? Care e numele ei de alint?
Deși pisicile sunt mai distante, te atașezi de animalul tău de companie orice ar fi acesta, mai ales când face parte din familia ta. Eu am mai avut un cățel pe care l-am iubit ca pe copilul meu dar… nu a fost să fie. Am suferit după pierderea lui Kraft, însa PCNet, căci așa o cheamă pe pisicuță, parcă a devenit mai drăguță cu mine deși, dintre toți membrii familiei, pe mama o iubește cel mai mult. Pentru că e foarte mofturoasă și leneșa, noi îi mai spunem „Vaca”.

Ai timp suficient să te ocupi de ea? Ce jucării îi cumperi?
Norocul nostru e ca pisica noastră este cea mai cuminte pe care am întâlnit-o până acum. Nici nu știi că ai pisică în casă! Nu are nevoie de mari îngrijiri. Trebuie să aibă mâncare, apă și litiera curată; și când îi lipsește ceva, vine, ne miaună și ne arată ce îi trebuie. E foarte deșteaptă. Când era mai mică i-am cumpărat jucarii, dar preferă să escaladeze canapeaua sau să îmi sfâșie mie mâna când ne jucăm. Fiind jumătate norvegiană de pădure, e destul de violentă când se joacă.

2 Comentarii

  1. GICA COTNRA spune:

    mai bine ar invata sa scrie romaneste sa vorbeasca ahsishderea. fitze de lautar notoriu. viata destinata lui marutza care le da de mincare ca altfel „hartista” la fel ca si cea blonda ar face o foame crunta. botezuri, inmormintari si nunti asta fac acest fel de guristi. o stiu tiganii lui maruta. pacat de talentul ei. se va stinge cu piciorul lui maruta pe grumazul lor. somn usor dragi veverite. v-ati luat alunele pe luna asta?

  2. GICA CONTRA spune:

    NU FI SUPARATA CA INCEPI IARASI LA MARUTA. A FI LAUTAR NU ESTE ACELASI LUCRU CU A FI VINZATOARE LA CAREFEUR. AIA TE ASCULTA PE TINE ACELE CITEVA MINUTE LA RROMUL MARUTA. VAI DE MAMA VOASTRA DACA VOI VA NUMITI ARTISTI. LAUTARI DE DOI BANI.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X