De 4088 Vizualizari

Veterinarii sunt ȘOCAȚI! Uite câți ani a trăit cea mai BĂTRÂNĂ PISICĂ din lume / FOTO în articol

Veterinarii sunt ȘOCAȚI! Specialiștii spun că nu există o cale sigura de a afla cât trăiesc pisicile, dar te asigurăm că trăiesc destul mult. Este și cazul lui Nutmeg, care a trăit puțin peste trei decenii de viață. 
Nutmeg s-a stins din viață în 2017. Ea a fost cea mai longevivă pisică din lume, mai exact, a trăit 32 de ani omenești, ceea ce înseamnă 148 de ani pisicești. Medicii veterinari au fost șocați de longevitatea acestei pisici.

Din păcate, Cartea Recordurilor a tot amânat introducerea pisicii în lista de „unici” în lume, deoarece nu există foarte multe documente care să-i ateste vârsta, deși veterinarii validau fără clipire cei 32 de ani ai felinei. În 2017, Nutmeg a murit, evident, de bătrânețe.

Cu un an înainte să se stingă, elina a suferit un atac cerebral, dar și-a revenit atunci miraculos și asta i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva mustăcioasa chiar avea de gând să trăiască nouă vieți, potrivit evz.ro.

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X