Sari la conținut
Home » Veterinarii sunt ȘOCAȚI! Uite câți ani a trăit cea mai BĂTRÂNĂ PISICĂ din lume / FOTO în articol

Veterinarii sunt ȘOCAȚI! Uite câți ani a trăit cea mai BĂTRÂNĂ PISICĂ din lume / FOTO în articol

Veterinarii sunt ȘOCAȚI! Specialiștii spun că nu există o cale sigura de a afla cât trăiesc pisicile, dar te asigurăm că trăiesc destul mult. Este și cazul lui Nutmeg, care a trăit puțin peste trei decenii de viață. 
Veterinarii sunt ȘOCAȚI! Nutmeg s-a stins din viață în 2017. Ea a fost cea mai longevivă pisică din lume, mai exact, a trăit 32 de ani omenești, ceea ce înseamnă 148 de ani pisicești. Medicii veterinari au fost șocați de longevitatea acestei pisici.
Din păcate, Cartea Recordurilor a tot amânat introducerea pisicii în lista de „unici” în lume, deoarece nu există foarte multe documente care să-i ateste vârsta, deși veterinarii validau fără clipire cei 32 de ani ai felinei. În 2017, Nutmeg a murit, evident, de bătrânețe.Cu un an înainte să se stingă, elina a suferit un atac cerebral, dar și-a revenit atunci miraculos și asta i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva mustăcioasa chiar avea de gând să trăiască nouă vieți, potrivit evz.ro. 

Dacă doriți să știți mai multe lucruri interesante despre pisici, noi vă recomandăm un articol impresionant despre feline.

Cât de mult îți prelungește viața o pisică. Stăpânii de pisici știu câtă dragoste poate oferi o felină. Mulți iubitori de animale acordă mai mult credit câinilor ca fiind extrem de iubitori, însă adevărul nu este complet.Pisica, indiferent de rasă, dăruiește mai mult decât cere.

Cât de mult îți prelungește viața o pisică. Oamenii de știință spun că iubirea unei pisici chiar îți poate prelungi viața! Studiile au demonstrat că ai mai puține riscuri de a muri de infarct, dacă deții o pisică. (Adnan I Qureshi).

A fost dovedit științific! O persoană care trăiește cu animale de companie și cu pisici, în special, are riscuri mai mici de a dezvolta stres, depresie și boli cardiovasculare.Citește continuarea….