De 2904 Vizualizari

Vedeta care a blestemat familia Anghel şi-a cerut scuze public!

În mesaj, el a lăsat să se înţeleagă că doreşte şi moartea fratelui lui Ionuţ, copilul omorât de câini

 

 

A fost o zi grea pentru Mircea Solcanu, prezentatorul de la Acasa Tv. Presat de fani şi de cei care i-au citit mesajul postat pe contul sau de Facebook, în care lovea puternic în familia Anghel şi mai ales în copilul rămas în viaţă, Mircea a fost nevoit sa revină cu un mesaj în care îşi cere iertare pentru afirmaţiile făcute.

Finalul lasă de înţeles că şi conducerea postului Acasa TV nu a tolerat această “ieşire”.

mircea solcanu

Mircea Solcanu: “Incep prin a-mi cere scuze pentru postarea precedenta! Nu doresc moartea nimănui si nu am avut nicio clipa intentia sa se inteleaga acest lucru. Din nefericire, asta s-a inteles si imi cer iertare public pentru proasta si nefericita mea exprimare, e drept intr-un moment de furie pe fondul unor suferinte personale. Regret totul si sper ca familia Anghel, si voi toti, sa-mi acceptati scuzele! Menționez ca cele scrise in mod nefericit de către mine, nu reprezintă si nu implica in niciun fel postul TV la care lucrez.”

 

 

 

4 Comentarii

  1. Pa Acasa. Pa Solcanu. Reduceti vizionarea postului Acasa. Luati atitudine. In felul acesta nu vor mai fi destepti din astia care cauta rating. EU de ieri am scos din grila acest post tv.

    • Nu l-am scos inca din grila, dar o s-o fac imediat.Marturisesc ca pana la aceste declaratii nici nu stiam ca exista mircea solcanu,deci va dati seama cat de mult urmaream acest program.De curand am aflat ce „mare vedeta” este(vedeta care blestema copii).Daca acestea sunt vedetele cu care defileaza postul acasa ma lipsesc de el fara nici un regret.

  2. Nu este o vedeta ci un poponar nenorocit !

  3. Daca conducerea tv Acasa nu il concediaza pe acest individ nu ne ramine decat sa scoatem acest post de tv. din grila .Nici cel mai feroce criminal nu ar fi postat asaceva pe internet .Postul ACASA se aude ?

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X