De 252 Vizualizari

Vânătoare cu scandal la Balc!

Vier Pfoten protestează în faţa domeniului din Bihor al lui Ion Ţiriac.

Reprezentanții unor ONG-uri protestează la Balc. Ei cer intervenția autorităților pentru oprirea partidei de vânătoare.

Mesajul „Stop killing, play tennis” (Nu mai ucideţi, jucaţi tenis) este prezentat şi anul acesta de Vier Pfoten la Balc. Anul acesta, fundaţia va înălţa în aer un balon cu aer cald de care va fi agăţat un banner cu mesajul Vier Pfoten.

„Mesajul nostru este ‘jucaţi tenis, nu ucideţi animale’ şi, mai ales, nu ucideţi animale fără apărare. La domeniul de la Balc dimensiunea vânătorii a ajuns să fie de-a dreptul ridicole. Aceste sute de animale sălbatice care sunt ucise într-un singur weekend nu au nicio şansă să se salveze. Nu respectă nici măcar codul etic al vânătorii şi de aceea cerem Ministerului Mediului să ia atitudine şi să interzică vânătoarea la ţarc„, a declarat un membru Vier Pfoten.

„De la un sport frumos, aşa cum este tenisul, şi până la a ucide din plăcere este o diferenţă foarte mare. Ne adresăm domniei sale să se întoarcă la un sport prietenos şi să îi invite şi pe distinşii săi oaspeţi să practice acest sport frumos”, a mai spus reprezentantul.

Intr-o intervenție pe Romania TV, europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor se declară revoltat pentru organizarea acestei partide de vânătoare și spune că va solicita intervenția autorităților.

Vier Pfoten spune că nu a primit autorizaţie pentru protest, aşa că după ce vor înălţa balonul îşi vor încheia protestul.

Un singur comentariu

  1. In fiecare an aceasta asociatie protesteaza degeaba,in fiecare an sint omorate animale de niste oameni lasi,care put a bani si a idiotenie.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X