Sari la conținut
Home » Van Damme, la mâna autorităților bulgare. Ce a solicitat actorul într-un mesaj video pe Facebook

Van Damme, la mâna autorităților bulgare. Ce a solicitat actorul într-un mesaj video pe Facebook

Van Damme, la mâna autorităților bulgare. Ce a solicitat actorul într-un mesaj video pe Facebook. Ce se poate întâmpla dacă animalele de companie au pașapoarte false. Povestea unui chihuahua este exemplu viu.

Dacă au pașapoarte false, animalele sunt condamnate la moarte. Acest lucru i s-a întâmplat unei cățelușă chihuahua de trei luni. Ea trebuia să ajungă la noii săi stăpâni, în Norvegia, însă actul fals emis de foștii ”proprietarii” din Bulgaria au condus-o către moarte. Puiul de câine a fost confiscată de autoritățile norvegiene și urma să fie eutanasiat.

A scăpat de la moarte pentru că Jean Claude Van Damme s-a implicat rapid. Cum a fost posibil?

Devastat, proprietarul cățelușei a lansat o petiție pentru a o salva pe cățelușă. Mesajul lui i-a atras atenția și faimosului actor belgian Jean Claude Van Damme. El a lansat apeluri pe toate conturile sale de socializare cerând ca patrupedul să nu fie omorât.

„Vă rog să semnați această petiție și să ajutați la salvarea unui cățeluș”, a menționat celebrul actor.

Mai mult, actorul a postat și un video cu propriul cățel în brațe, în care a implorat autoritățile bulgare să primească patrupedul înapoi. Din fericire, a reușit să le convingă. După ce va fi repatriată, cățelușa va fi dată în adopție.