Vă mai amintiți de pisicaYeșim, felina care venea zilnic la măcelărie? Anul trecut, o pisică fără stăpân făcea încojurul internetului. Yeșim mergea în fiecare dimineață la un magazin de carne . Se urca cu lăbuțele pe vitrina frigorifică și cerșea carne.

Din păcate, pisica s-a îmbolnăvit și  a murit. Fiindcă era o legendă locală, proprietarul magazinului, ca să nu-i simtă lipsa i-a făcut o statuie chiar în magazin, în poziția în care venea zilnic să ceară mâncare.

„Ea a dispărut cu câteva zile înainte să moară”, a spus măcelarul Ikram Korkmazer, adăugând că „am adus imediat animalul epuizat la o clinică de animale atunci când a ajuns la magazinul meu”.

Pisica a fost dusă de urgență la veterinar și a rămas în terapie intensivă timp de trei zile, însă  Yeșimș i-a pierdut viața. Medicii au spus că a contractat o infecție și că nu au putut să o salveze în ciuda tuturor eforturilor

Măcelarul Korkmazer a spus că a avut grijă de Yeșim în ultimii cinci ani și a avut o „legătură specială” cu ea.

„ Pentru mine, nu era altceva decât un om”, a spus Korkmazer.

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da