De 3791 Vizualizari

Ursul de apă, un animal extraterestru?

NASA e fascinata de el

 

 

Ai crede că există printre noi un animal care poate rezista la temperaturi de -273 de grade Celsius, la radiații de o mie de ori mai puternice decât limita oricărui animal, poate trăi zece ani fără apă și face față cu brio presiunii atmosferice din spațiu? Da, exista. Are 1 milimetru și se numește Tardigradul sau, în termeni populari, Ursul de apa –pentru ca are forma unui urs și e alcătuit din 85% apă. Cercetătorii de la NASA susțin că acesta ar putea fi singurul animal venit din spațiul extraterest și poate trăi în orice mediu.

 

 

6 Comentarii

 1. presiunii atmosferice din spațiu?
  atmosfera = Masa gazoasă incadrand un corp ceresc, în special cea din jurul pământului, și păstrată de către câmpul gravitațional al corpului ceresc.

 2. BOZGAN GHEORGHE spune:

  Pe naiba extraterestru,este un evreu modificat genetic

 3. Ma tem ca ati luat in serios o farsa!

  • Initial si noi am crezut la fel, dar ne-am documentat si „ursuletul” chiar exista. Se numeste „Tardigrade” si acum aveti si un video atasat. :) Multumim pentru comentariu!

 4. Scuze, asa e:) Pe langa imaginea aratand mai contrafacuta, ideea ca traieste la zero kelvin mi se parea neversomila. Scuze din nou. Eu aveam experianta prankului bonsaikitten cand s-au gasit catva din presa noasta sa fie revoltati

  http://en.wikipedia.org/wiki/Bonsai_Kitten

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X