Sari la conținut
Home » Urletele câinilor sunt prevestitoare de nenorociri și de moarte? Nu vă aşteptaţi la așa ceva!

Urletele câinilor sunt prevestitoare de nenorociri și de moarte? Nu vă aşteptaţi la așa ceva!

Urletele câinilor sunt prevestitoare de nenorociri și de moarte? S-a aflat în sfârșit de unde vine acest comportament. Sunt prevestitoare de nenorociri și de moarte? Nu vă aşteptaţi la așa ceva!

Mulți spun că patrupezii au simțuri profunde și chiar misterioase. Că ei presimt unele evenimente dramatice precum cutremurele, inundațiile, incendiile,bolile grave ale stăpânilor sau chiar moartea lor. Dar experții sunt rezervați în acest sens. Câinii urlă și din alte motive, nu doar atunci când presimt o tragedie!

Urletele câinilor sunt prevestitoare de nenorociri și de moarte?

  1. Urlă pentru că încearcă să găsească conexiunea cu strămoșii lui. Câinii Akita, Shiba Inu, Malamut sau Husky sunt animale domestice, dar cu o legătură genetică cu lupul. Ei latră doar când Acest comportament este în instinctul lor să își cheme semenii, să se adune în haite, să se apere sau să vâneze, așa cum făceau strămoșii lor cu veacuri în urmă.
  2. Câinii urlă când le este dor de stăpânii lor. Atunci când stăpânii se află departe de ei, de oamenii lângă care au crescut, este posibil ca urletele câinelui să fie legate de absența lor și de nevoia lui de a se reuni cu familia.
  3. Câinii lăsați singuri acasă ore întregi în fiecare zi suferă de anxietatea , lucru ce îi determină să urle. Cea mai bună soluție este să petreci mai mult timp cu el și să îl scoți la plimbări lungi de două ori pe zi.
  4. Câinii urlă când se trezește instinctul de vânător din ei. Când văd animale mici, pentru ei sunt numai bune de vânat. Un câine poate avea dintr-o dată un comportament mai agresiv. În acest caz câinii din rase precum Beagle, Basset sau Foxhound începe să urle.
  5.  Mulți câini intră în alertă când aud sirene, claxoane și zgomote puternice. Pentru ei sunt semnale de pericol și este firesc să urle, de teamă și de nevoia de a-și chema semenii aproape.
  6. Semn de boală. Câinii bolnavi, neglijați, încuiați într-un spațiu departe de familie sau de lume, pot începe să urle de neputință și de durere, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Atenție! Dacă și câinele tău începe să urle din senin, fără să fie neapărat neglijat, urmărește cu atenție diverse semne care ar putea indica faptul că nu se simte bine, că are anumite dureri sau un disconfort.