Sari la conținut
Home » Unii au gasit motive pentru a NU iubi PISICILE!!!

Unii au gasit motive pentru a NU iubi PISICILE!!!

 Exista persoane care recunosc cu mana pe inima ca urasc pisicile. Nu este vorba de ura fata de animalul in sine. Ci de ura fata de asocierea si obsesia fata de pisici, mai ales cand exista femei singure care se victimizeaza cu ajutorul pisicilor.Potrivit elitedaily.com, pisicile nu sunt chiar atat de grozave pe cat ai crede:

  1. Pisicile care se ghemuiesc langa tine nu te iubesc, de fapt. Ai putea crede ca motanul tau este singurul tau prieten atunci cand esti singura acasa, intr-o sambata seara, si te uiti la serialul tau preferat. Dar, de fapt, motanul tau nu te iubeste. Faptul ca se apropie si se freaca de picioarele tale nu are nimic de-a face cu afectiunea lui pentru tine.

Pisicile au un simt dezvoltat al mirosului, asa ca motanul tau isi secreta mirosul lui pe tine, astfel incat alte pisici sa nu se apropie de tine. Tu esti proprietatea lui. Iar relatia ta este abuziva din punct de vedere emotional, iar tu nici macar nu stiai.

  1. Modul in care pisicile isi arata dragostea lor este cu adevarat infricosator. Desigur, pisicile te pot iubit. Dar cum iti transmit asta? Oferindu-ti o privire „goala” si apoi clipind spre tine. Asta este tot. Asta-i afectiunea lor. „Sarutul” pisicii se bazeaza pe anumite informatii despre modul in care se simte pisica. Daca pisica clipeste la tine, este un lucru bun, dar daca nu clipeste, ea isi afirma dominatia si potentialele sentimente agresive. Daca pisica se uita la tine prea mult timp, ea iti spune sa dispari din calea ei.
  2. Daca esti singura cu pisica ta si mori, pisica te va manca imediat. Se pare ca autorul articolului vrea sa traga un semnal de alarma pentru oamenii care locuiesc doar cu pisica. Daca mori singura in casa si nu va afla nimeni, pisica ta va fi atat de infometata, incat va recurge la niste masuri extreme.

Potrivit unui fenomen numit „postmortem predation”, o pisica iti va manca trupul neinsufletit la o zi sau doua dupa ce ai murit. Nu conteaza ce stapana buna ai fost pentru ea. Acum reprezinti mancarea, o sursa de hrana.

  1. Pisicile ucid o multime de animale nevinovate, fara niciun motiv. Pisicile sunt vanatori innascuti. Un studiu din 2013 a aratat ca in fiecare an, pisicile domestice ucid 20,7 miliarde de animale mai mici, printre care soareci, veverite, si alte 3,7 miliarde de pasari. Pisicile sunt, de fapt, inamicul numarul 1 al acestor animale. Pisicile petrec o treime din ziua lor doar pentru a ucide animale si nici macar nu fac acest lucru pentru ca le este foame. Ele fac asta pentru ca asa au chef. Pisicile ucid doar de dragul de a ucide.