Sari la conținut
Home » Un zgomot ciudat venit dinspre gunoi a dus la adopția unui mic cățel abandonat fără milă!

Un zgomot ciudat venit dinspre gunoi a dus la adopția unui mic cățel abandonat fără milă!

  • de

Un zgomot ciudat venit dinspre gunoi a dus la adopția unui mic cățel abandonat fără milă!

Tânărul nu a putut să rămână indiferent la nevoile unui mic cățel!

Există persoane fără suflet cărora nu le pasă de soarta animalelor de companie, și nici nu le pasă dacă aceştia supravieţuiesc sau nu. Probabil, la fel s-a întâmplat şi cu protagonistul următoarei poveşti, care a fost mirat să audă un cățel aruncat pe stradă.

Fără vreun prieten sau mama care să aibă grijă de el, un căţeluş plângea de frică şi de foame. El a fost zărit în apropierea unor tomberoane de gunoi de către o persoană grijulie care s-a înduioşat pe loc de scena la care era martor.

Acest biet pui nevinovat a fost abandonat de un om fără inimă. Din fericire însă, un tânăr a fost la locul potrivit şi a decis să schimbe totul.

Salvatorul a verificat bine zona pentru a se asigura că nu există alţi căţeluşi în jur. Micuţul era cât se poate de singur.

Cu ochii lui mici şi negri îşi privea noul său prieten, parcă ştiind că viaţa sa urma să se îmbunătăţească semnificativ! Părea să aibă vreo 6 săptămâni.

Până la urmă era doar un pui neajutorat, extrem de speriat de ceea ce se petrecea în jurul lui.

Imediat ce tânărul l-a luat în braţe, puiul a ştiut că este în siguranţă.

Acest micuţ a avut nevoie de un examen medical complet pentru a fi siguri că totul este în regulă. Medicul i-a verificat semnele vitale şi l-a cântărit, apoi i-a ascultat inima. Apoi a primit tratament pentru paraziţi interni şi externi, iar acum se reface pe deplin.

Ulterior a fost transferat într-un cămin temporar. Au apelat la această variantă, atât pentru sănătatea lui, cât şi pentru binele celorlalţi câini care se aflau în clinica veterinară.

Cățel salvat de pe stradă