De 198 Vizualizari

Un VIP de la Hollywood si-a pierdut cainele si ofera gasitorului o recompensa foarte valoroasa!

Nu e vorba de bani!

 

Un american din Boston, Massachusetts are șansa vieții lui de-a primi cele 15 minute de faima, minimum, dacă o va găsi pe Tessa, un superb exemplar din rasa Beagle, care aparține renumitului scriitor Dennis Lehane.

 

Lehane a dat lovitura în lumea cinematografiei dupa ce două dintre cărțile sale au ajuns filme de succes: ”Mystic River” și ”Shutter Island” – film regizat de marele Martin Scorsese. Acum, fiind într-o situație disperată, scriitorul apelează la talentul său, promițând faima celui care îi va recupera patrupedul: ”Mi-am pierdut câinele, un Beagle pe nume Tessa. A sărit gardul casei și s-a rătăcit. Ca și recompensă, voi numi unul dintre personajele din următoarea mea carte cu numele celui care o va aduce pe Tessa înapoi acasă”, a anunțat Dennis Lehane pe contul său de Facebook.

Mai mult, de două săptămâni de când Tessa a dispărut, scriitorul postează zilnic mesaje către fanii săi, rugându-i să se implice în căutarea câinelui.

 

 

 

 

 

 

Un singur comentariu

  1. GIGI BERLOGEA spune:

    io cred ca omul asta nu merita sa aiba un caine si ca precis cainele l-a pierdut pe el si nu invers… ha!ha!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X