De 698 Vizualizari

Un urs relaxat a devenit viral printre utilizatorii Reddit. Imaginile ursului Zen fac inconjurul Internetului

Fotografia unui urs de la Gradina Zoologica din Berlin care se relaxa intr-o dimineata insorita intr-o ipostaza surprinzator de senina a devenit sursa de inspiratie a mai multor utilizatori Reddit care au folosit imaginea animalului intr-o serie de fotografii amuzante prelucrate in Photoshop.

„Ipostaza relaxata si detasata a ursului i-a inspirat pe expertii Photoshop de pe Reddit sa ii ofere magnificului animal omagiul pe care il merita”, precizeaza, potrivit Mediafax, mashable.com.

Mai mult, utilizatorii Reddit s-au ingramadit sa scrie cuvinte apreciative fata de starea meditativa a ursului de la Zoo Berlin: „Are un Chi puternic”, a scris utilizatorul supranumit ewoksareevil.

Altii au scris: „Este prea tare!”, sau „All it needs is some bear girls/N-are nevoie decat de niste ursoaice!” (joc de cuvinte intre „bear girls/ursoaice” si numele renumitul aventurier, prezentator de televiziune si explorator britanic Bear Grylls).

Jocurile de cuvinte ale utilizatorilor Reddit au fost inspirate si de fotografii inedite: „Captain Abearica” (aluzie la eroul din filmul „Captain America”).

Utilizatoarea SophieOfTarth a scris la randul sau: „Intai a fost Laika catelul, apoi Vladimir ursul”, adaugând o fotografie prelucrata in Photoshop cu primul animal trimis in spatiu de sovietici, care a orbitat in jurul Pamantului.

Batalia fotografiilor:

Sursa foto: Reddit/Eebenj

Sursa foto: Reddit/Eebenj

sursa foto: Reddit/WetCoastLife

sursa foto: Reddit/WetCoastLife

sursa foto: Reddit/Got_No_Brains

sursa foto: Reddit/Got_No_Brains

sursa foto: Reddit/Shappie

sursa foto: Reddit/Shappie

sursa foto: Reddit/-Dali-Llama-

sursa foto: Reddit/-Dali-Llama-

sursa foto: Reddit/Darthmech

sursa foto: Reddit/Darthmech

sursa foto: Reddit/Rexleou

sursa foto: Reddit/Rexleou

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X