De 507 Vizualizari

Un URS a ieșit la atac. Brașovenii sunt speriați de moarte

un urs

Din ce în ce mai des, urșii ies din ies din sălbăticie și se aventurează în stațiuni. De această dată, un urs a atacat doi copii, o fetiţă în vârstă de patru ani, un băiat de trei ani și un adult de 65 de ani. Aceștia se aflau pe o stradă aflată lângă pădure, în orașul Victoria. Toți trei au avut nevoie de îngrijiri medicale. Incidentul a avut loc duminică.

Potrivit ISU Braşov, fetiţa a fost zgâriată pe faţă, iar bărbatul are escoriaţii la nivelul antebraţului. Şi băiatul a suferit zgârieturi. Cei doi copii au fost transportaţi la spital, iar bărbatul a refuzat.

Prin sistemul Ro-Alert, populația din orașul Victoria este avertizată că în urbe a apărut un urs, care a și atacat un copil. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja, „o fetiță de 4 ani a fost zgâriată de urs. La fața locului se deplasează o ambulanță SAJ pentru acordarea asistentei medicale”.

De asemenea, acolo au fost direcționate un echipaj SMURD (împreună cu un echipaj de Jandarmi) pentru acordarea asistenței medicale unui bărbat în vârstă de 65 de ani, cu escoriații la antebraț, după cum a precizat sursa citată.

Tags:

, ,

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X