De 1025 Vizualizari

Un tucan cu cioc refacut 3D

Tehnologia de ultima ora a salvat viata unei rate, apoi a unei broaste testoase – a carei carapace a fost refacuta sau a unui pinguin, care-si pierduse un picior. Acum a venit randul unui tucan, pe nume Grecia – care a fost atacat de un grup de adolescenti din Costa Rica, anul trecut. Ciocul sau a fost atat de distrus, iar pasarea nu se mai putea hrani singura si risca sa moara.

tucan1

Insa a fost salvat de niste fermieri, care l-au dus la un adapost de animale din La Garita, Alajuela.

Iubitorii de animale au donat 6.000 de lire sterline, iar patru companii si-au unit fortele pentru a-i face lui Grecia un nou cioc, cu ajutorul imprimantei 3D.

Acum, dupa un an si jumatate, tucanul s-a recuperat complet si a devenit simbolul luptei impotriva cruzimii fata de animale, in Costa Rica.

Grecia va ramane la adapostul de animale, pentru ca expertii sunt de parere ca nu va supravietui in salbaticie. Mai mult, regulat, ciocul lui are nevoie de o ingrijire speciala.

Sursa foto și text – Bored Panda

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X