1135 Vizualizari

Un tată, militar respectat, îşi şochează familia după ce omoară brutal o pisică! Omul era rupt de beat

Atentie! Videoclipul este grafic si va poate afecta emotional!

 

Anthony Delaney, 30 de ani, a lovit brutal o pisică pe care a zărit-o pe marginea unei şosele din Manchester, M. Britanie.

Imaginile şocante în care omul pur şi simplu loveşte fără milă, cu bocancul, o pisică, aruncând-o în aer, apoi izbind-o violent de un zid. Săracul animal a murit în agonie.

 

Gestul ar fi trecut neobservat, iar Anthony şi-ar fi continuat viaţa ca un tată model şi ca militar responsabil, dacă semaforul de pe strada pe care s-a produs incidentul nu ar fi avut o cameră de luat vederi.

Anthony-Delaney

Autorităţile s-au autosesizat imediat după ce au vizionat filmul sângeros, iar Anthony Delaney a primit 18 luni de închisoare şi interdicţia de a deţine timp de cinci ani orice fel de animal.

 

Avocatul lui Delaney susţine că acuzatul a dorit să cruţe suferinţa animalului care fusese lovit de maşină înainte, acesta fiind, de fapt, un erou! „E clar că nu a acţionat în cel mai bun mod, dar intenţia lui a fost bună”, a spus apărătorul, lăsând audienţa cu gura căscată.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X