Sari la conținut
Home » Un tânăr a decis să îi ofere toată dragostea în ultimele clipe din viața unui câine bolnav!

Un tânăr a decis să îi ofere toată dragostea în ultimele clipe din viața unui câine bolnav!

  • de

Un tânăr a decis să îi ofere toată dragostea în ultimele clipe din viața unui câine bolnav!

Patrupedul suferea de cancer în fază terminală!

Un patruped suferă de o deformare în zona capului din cauza unei tumori, problemă medicală ce a dus la un cancer în stadiu terminal. Asta însă nu a fost un impediment pentru Luciano Karosas, un tânăr în vârstă de 21 de ani din Berazategui, Argentina, care a decis să îl salveze.

Potrivit thedodo.com, cel mai greu lucru pentru Luciano, noul său proprietar, a fost momentul în care l-a dus la medicul veterinar pentru o evaluare. Acesta i-a dat o veste foarte tristă, aceea că patrupedul ar mai avea aproximativ 40 de zile de trăit.

„Mi-a fost greu să mă obişnuiesc cu ideea că avem atât de puţin timp de petrecut împreună. L-am dus la un medic veterinar care lucrează cu celule stem pentru a vedea ce am putea face, căutând mai multă speranţă (dar i-a dat 40 de zile de viaţă) şi mi-a spus că nu există niciun tratament care să poată întârzia acest moment. Am ieşit cu o bucată de inimă în mâna”, a spus el.

Înainte de a ajunge la noul său proprietar, cățelul a trecut pe la patru familii care l-au respins din cauza bolii sale. Cancerul i s-a răspândit în organism până să ajungă în grija lui Luciano.

„Tot ce vreau este să încerc să-i ofer multă dragoste înainte să plece”, spune el. Câinele locuieşte împreună cu Luciano de mai bine de două săptămâni şi se comportă ca orice alt câine. Iar cei doi par mai fericiţi că niciodată.

Un câine cu cancer avea mare nevoie de o familie!

Tânărul publică frecvent pe contul său de Instagram imagini care surprind viaţa sa alături de câinele pe care acum el a decis să-l numească Thanos.

„Încă mai există” Thanos „pentru ceva vreme” – mărturiseşte Luciano.

Un tânăr a decis să îi fie alături patrupedului bolnav