Sari la conținut
Home » Un tânăr a adoptat un pui de veveriță abandonat pe terasă! Povestea fericită

Un tânăr a adoptat un pui de veveriță abandonat pe terasă! Povestea fericită

  • de

Un tânăr a adoptat un pui de veveriță abandonat pe terasă! Povestea fericită.

Un pui de veveriță abia venit pe lume a fost găsit pe terasa apartamentului!

Pe terasa apartamentului unui tânăr pe nume Michael, s-a petrecut un eveniment de-a dreptul uimitor! Un pui de veveriţă abia venit pe lume, după ce mama lui hotărâse să-l cuibărească pe micuţ acolo, pe o saltea, printre câteva crenguţe şi pini uscaţi, a fost observat de acesta. Însă, mama lui nu a mai venit de o bună perioadă de timp.

Tânărul împreună cu prietena sa, au aşteptat cu răbdare să îl reunească cu mama acestuia, care, din păcate, nu a vrut să mai treacă niciodată pe acolo, iar animalul a trebuit de urgență îngrijit.

Totul a fost foarte dificil la început, asta mai ales din cauza faptului că veverița era extrem de mică, iar ei au avut nevoie de o seringă prin care să o hrănească cu lapte.

Michael şi Christina au decis să adopte veveriţa, care au descoperit că este femelă, şi au numit-o Thumbelina (Degeţica).

Odată ce a crescut, cei doi tineri au încercat să o reintroducă în habitatul ei natural, însă Thumbelina nu a părut nicio clipă interesată de acest lucru. Nu-i plăcea să fie în preajma altor veveriţe, nu-i voia să se caţere, să sară sau să alerge. Tot ce-şi dorea era să fie alături de cei doi părinţi adoptivi.