Sari la conținut
Home » Un supermarket din Bistrița, locul de unde a fost salvată o pisică și puii săi abia născuți! Starea micuților este bună

Un supermarket din Bistrița, locul de unde a fost salvată o pisică și puii săi abia născuți! Starea micuților este bună

  • de

Un supermarket din Bistrița, locul de unde a fost salvată o pisică și puii săi abia născuți! Starea micuților este bună.

Zgomotul curios venit din spatele unor frigidere dintr-un supermarket din Bistrița, a atras atenția trecătorilor, care au decis să apeleze autoritățile pentru a vedea despre ce este vorba. La apel au răspuns SVSU Bistrița, care au avut surpriza să descopere patru pui de pisică împreună cu mama lor.

M-a sunat cineva că se aude mieunat din spatele unui frigider de la Kaufland. I-am zis că nu pot merge chiar atunci, dar să sune la pompieri. A sunat altcineva, într-un final, și au venit niște domni tare de treabă și au scos pisicuțele” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Alina Buhai.

Potrivit bistriteanul.ro, animalele se află acum la un medic veterinar, fiind într-o stare bună de sănătate.

Toată lumea știe pisica asta. Era a cartierului. Toată lumea o hrănea. A născut patru puiuți” a mai povestit Alina.

Cele cinci animăluțe simpatice au ajuns la un cabinet veterinar, unde sunt îngrijite și stau în așteptarea unei familii iubitoare.

”Caut foster pentru ele. Până găsesc pe cineva care să le preia, vor sta la cabinet. Asigur hrană și tot ce trebuie. Tot dau telefoane încoace și încolo, ca să le găsesc o familie. Dacă cineva e interesat, să mă contacteze pe FAcebook!” a concluzionat Alina Buhai.