Sari la conținut
Home » Un stăpân iresponsabil și-a părăsit animalul de companie într-un mod barbar.Un caz tragic

Un stăpân iresponsabil și-a părăsit animalul de companie într-un mod barbar.Un caz tragic

Un stăpân iresponsabil și-a părăsit animalul de companie într-un mod barbar. Uite ce s-a întâmplat cu o cățelușă și cei șase pui ai săi.Un stăpân și-a legat de gard cățelușa şi a lăsat-o să moară. Vizibil slăbită şi înfometată, ea nu a înceta să-şi îngrijească puii.Căţeluşa a fost zărită de un trecător, în afara unui orăşel irlandez și a sunat la o asociaţie de protecţia animalelor. Reprezentanţii au mers urgent la faţa locului.Biata căţeluşă era legată de gât cu o zgardă şi un lanţ, prins de un gard, undeva în extravilanul unei localităţi.  Chiar dacă abia mai putea să se miște, cățelușa nu înceta să-şi îngrijească puii, care nu păreau să aibă mai mult de câteva zile de viaţă.

Un stăpân iresponsabil și-a părăsit animalul de companie într-un mod barbar. Asociaţiei ISPCA: „Din fericire, am ajuns la timp”

„Un bărbat cu suflet mare ne-a anunţat despre o căţeluşă legată de un gard, lăsată să moară. La sânii acesteia erau şase pui, care se înghesuiau să supravieţuiască. Din fericire, am ajuns la timp”, a declarat un reprezentant al asociaţiei ISPCA.

„Nu pot înţelege cum o persoană are o inimă atât de rea încât să lase suflete nevinovate să moară în chinuri. Vremea şi lipsa hranei nu dădeau prea multe şanse de supravieţuire celor 7 animăluţe. Mă bucur că i-am găsit!” a declarat bărbatul care a găsit căţeluşa şi cei 6 pui.

Animalele salvate sunt găzduite de centrul asociaţiei până când li se va căuta un nou cămin.