Sari la conținut
Home » Un spital acceptă pacienților să își petreacă timpul alături de câinii lor loiali!

Un spital acceptă pacienților să își petreacă timpul alături de câinii lor loiali!

Un spital acceptă pacienților să își petreacă timpul alături de câinii lor loiali!

Câinii le oferă stăpânilor încredere și speranță pentru viitor!

Într-un spital canadian, datorită unui pacient special numit Zachary Noble, terapia cu animale de companie a devenit o realitate. În timpul şederii sale îndelungate în spital, Zachary a suferit foarte mult din cauza distanţării de membrii familiei sale, dar mai ales de iubitul său câine. Aflând dorinţa băiatului, medicii i-au acordat de două ori o derogare, acesta putând să primească vizita patrupedului său.

Totul a fost posibil datorită angajamentului mătuşii sale Donna, care l-a susţinut tot timpul, promiţându-i că îi va îndeplini dorinţa. Astăzi, programul „Zachary’s Paws For Healing” este o realitate la spitalul Juravinski din Hamilton (Canada).

Toată această idee a pornit în urma unor studii avansate cu privire la beneficiul animalelor noastre de companie pentru sănătate, atât în privința câinilor, cât și a pisicilor.

https://www.instagram.com/p/BA7Yn_dj7wP/?utm_source=ig_embed

De fiecare dată, Zachary a arătat o îmbunătăţire semnificativă a stării sale fizice şi mentale: nivelul său de stres scăzuse, în timp ce dorinţa de a merge acasă şi de a depăşi boala era cu mult mai mare decât în ​​mod normal.

Tot personalul medical se străduieşte în mod constant să verifice siguranţa pacienţilor şi animalelor care intră în spital, asigurându-se că toţi pacienţii sunt protejaţi de potenţiale infecţii sau bacterii pe care le poate aduce o astfel de întâlnire.

câinii
câinii

După acest mic succes, Zachary a dorit să-i implice şi pe ceilalţi pacienţi ai spitalului şi să se asigure că şi ei se pot bucura de prezenţa animalelor de companie, chiar dacă acest lucru ar însemna să-şi ia rămas bun pentru ultima oară.

https://www.instagram.com/p/BJiaHyujly_/?utm_source=ig_embed

Siguranţa pacientului este pe primul loc, dar controalele se aplică şi în cazul animalele în acelaşi mod: dacă mediul este prea stresant sau periculos pentru câine, animalul nu îşi poate vizita proprietarul.

https://www.instagram.com/p/BG-WLTbD7wO/?utm_source=ig_embed