De 1188 Vizualizari

Un selfie scump, cu un sarpe cu clopotei

Spitalizarea barbatului muscat de sarpe a costat 153.161 dolari

 

Un barbat din San Diego a ajuns in spital dupa ce a incercat sa isi faca un selfie cu un sarpe cu clopotei.

Site-ul israelnationalnews.com informeaza ca Todd Fassler, un barbat din San Diego, a fost muscat de sarpele cu clopotei in urma tentativei sale de a se fotografia alaturi de acesta, iar spitalizarea l-a costat 153.161 dolari.

Lui Fassler i-a fost administrat imediat un vaccin anti-venin, iar pentru tratamentul integral a fost nevoie de proviziile de vaccin de la doua spitale invecinate.

„Intreg corpul mi-a paralizat”, a declarat Fassler pentru 10News.

Acelasi site precizeaza ca, in Statele Unite vaccinul anti-venin e produs de catre o singura companie, iar lipsa concurentei face ca pretul acestuia sa fie cu mult peste cel din tarile europene. In cazul barbatului din San Diego, 80.000 de dolari din suma integrala au fost necesari doar pentru acoperirea costului vaccinului anti-venin.

chitanta1

In prezent, spitalul si compania de asigurari se cearta in privinta facturii-record, dupa ce barbatul a trimis o copie televiziunilor locale de stiri, insotita de o fotografie cu bratul sau umflat.

brat

In urma cu o saptamana, un incident asemanator s-a intamplat in Parcul National Yellowstone, unde o femeie a fost atacata de un bizon, tot in urma unei incercari nereusite de a isi face un selfie.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X