Sari la conținut
Home » Un renumit vlogger de la noi, salvat de un cățel: „Am avut unde să-mi pun eu sufletul și inima…”

Un renumit vlogger de la noi, salvat de un cățel: „Am avut unde să-mi pun eu sufletul și inima…”

Un renumit vlogger de la noi, salvat de un cățel: „Am avut unde să-mi pun eu sufletul și inima…”Alex Daragiu sau cum îl cunosc youtuberii, AlpacaLegion, se numără printre renumiții vloggeri români care participă la emisiunea Viața bate vlogul.Vloggerul s-a deschis în fața oamenilor și a vorbit sincer despre o perioadă grea în care viața lui a fost salvată de un câine.

Am avut unde să-mi pun eu sufletul și inima…

„Ea m-a ajutat să trec peste moartea bunicii, peste faptul că mama nu era acasă niciodată. Chiar și temele au devenit mai fany…Ea a fost o a doua familie….

Ceea ce mi se pare mie urât, nici nu concep, este că în țara asta animalele, cel puțin la țară mai ales, este că animalele sunt tratate efectiv ca niște animale, dar în sensul ăla urât și efectiv pe mine un animal m-a salvat. Faptul că am avut unde să-mi pun eu sufletul și inima m-a ajutat foarte mult.

Cu toate că a simțit lipsa părinților, lipsa profesorilor, lipsa oamenilor, tot prin cățelul ăsta m-am regăsit. Tot prin cățelul ăsta am făcut ce am făcut, inclusiv canalul de You Tube. I-am făcut și pagină de Instagram.  Cred că are 7.000 de followeri.”

Poți vedea  integral emisiunea AICI.